• Lager på Jæren - Fri frakt over 1000.- Surfbrett 399.-
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps Payment with Swish
Rask levering og Fri retur

Surfboard Rental

Vi har lenge sett behovet for å kunne leie ett bra intermediate eller advanced surfe brett. Vi har satt oss som mål å bli den beste og største surfebutikken i Norge hvor du kan få testet brett i bølgene bare 10minutter unna butikken. Vi setter også på skikkelige finner, da det har like mye å bety som selve brettet.

Kvaliteten på utstyret vi har står ikke tilbake for noe. Og av og til kan faktisk leieprisene våre koste mindre enn å ta med seg eget utstyr for en kjapp weekend.

BYTT SOM DET PASSER DEG!

Fleksibiliteten og friheten til å kunne bytte mellom surfebrett, størrelser, volum og lengder alt ettersom hvilke typer bølger du skal surfe. Eller friheten til å surfe shorboard en dag, eller performance longboard en annen dag, betyr at du slipper å reise med mange brett, eller stå og fundere hvilket brett vil som vil fungere når du kommer til Jæren. 

Ingen andre butikker, eller nettbutikker vil kunne gi deg mulighet til å leie ett skikkelig brett, tilpasset bølgene og din fysikk. Enten du er full on surfing hver dag, eller weekend warrior, eller med en liten mulighet til å stikke av fra ett selskap du egentlig ikke ville være i, og ikke fikk ta med deg utstyr. Vi hjelper deg med ett stadig voksende segment av utleie surfbrett.