• Lager på Jæren - Fri frakt over 1000.- Surfbrett 350.-
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps
Rask levering og Fri retur

GUL 3mm Peaked Surf Hood

  • NOK 399,00

GUL Neopren hetteNeopren hette mned meget god passform og skygge som beskytter mot at vann glir nedover ansiktet. Skygge på neopren hette brukes fordi det er ov

Produktet finnes dessverre ikke i lager, eller det er ventet inn.

Men send oss en mail på [email protected] om du vil at vi skal sjekke når det kommer inn ny forsendelse, eller om du ønsker å custom bestille dette produktet.

Del

GUL Neopren hette
Neopren hette mned meget god passform og skygge som beskytter mot at vann glir nedover ansiktet. Skygge på neopren hette brukes fordi det er overaskende bra for å holde vannet vekk fra øynene.

  • Stitch free face for improved comfort
  • Titanium 2 neoprene reflects the heat back in
  • Smooth-skin side panels to prevent wind chill
  • Peaked design controls water run-off
  • Flatlock seam construction

GUL Watersports
I over 50 år har GUL vært i front når det gjelder teknisk utvikling av vannsportsutstyr. Siden starten har GUL produsert over 8 millioner våtdrakter til surfere over hele verden. Kvalitet, innovasjon og ytelse er og blir GULs merkevare. I over 40 år har de vært i forkant med vannsportutstyr og fortsetter å utvikle nye og spennende produkter for deg!
GUL fokuserer på å bruke verdens beste neopren- og tekstilinnovasjoner tilgjengelig på markedet. Alt brukt materiale produseres nøyaktig etter GULs høye krav og standarder for å sikre riktig kombinasjon av varme, styrke, fleksibilitet og holdbarhet. GUL bruker sine egne kvalitetskontrollinspektører helt fra produksjonsstart, som her fjerner og avviser all neopren som ikke lever opp til deres høye krav og standarder.
GUL er din sikkerhet for neopren i høyeste kvalitet - designet og utviklet i Storbritannia!